Trasee rutiere in Romania si Europa

Doriti sa plecati intr-o calaltorie de cunoastere si sa vizitati zone pe care nu le-ati mai vazut? Incercati trasee rutiere noi si descoperiti zone fermecatoare ale tarii noastre si nu numai. Daca utilizati ca si mijloc de deplasare masina personala si vreti sa explorati cat mai multe locuri, site-ul Distante-rutiere.com va propune un calculator de traseu pentru a afla cati kilometri aveti de parcurs pana la punctul de interes.

Calculator traseu rutier

Folosind cea mai buna harta pentru a va indica intocmai trasee rutiere din intreaga Europa, aplicatia noastra va ofera o harta interactiva pe care este afisat cu o dunga albastra traseul auto de la punctul de Plecare pana la Sosire. Descoperiti cele mai bune rezultate imediat, de pe tableta, telefon sau calculator.

Utilizand calculatorul de trasee rutiere si cautarea avansata, puteti ajunge in orice colt din Romania sau Europa. Alegand un anume traseu rutier, veti primi in plus si informatii cu privire la distanta rutiera de parcurs in kilometri, timpul optim, consumul de combustibil. Pe harta interactiva va este afisat cel mai scurt traseu rutier, aveti insa posibilitatea sa alegeti si rute alternative, folosind butonul Via.

Trasee rutiere in Romania

In Romania exista numeroase trasee auto ca aduna laolalta orase pline de cultura si istorie, peisaje si monumente naturale la fel de marete precum cele din Austria sau Elvetia, dar si drumuri asfaltate asa cum trebuie care se ridica la standardele internationale, cu trafic redus.

Pentru cei ce vor sa descopere tara noastra, le propunem cateva trasee rutiere importante din Romania pe care orice roman ar trebui sa le vada si sa le traverseze macar o data. Merita sa luati in calcul atunci cand plecati intr-un circuit prin tara, trasee auto populare precum Transalpina si Transfagarasan. Drumurile lor serpuite dar si peisajele care le inconjoara, ne poarta in alta lume si ne raman in minte cu ajutorul fotografiilor sau a amintirilor.

Iata si alte cateva trasee rutiere din tara noastra, mai putin cunoscute turistilor decat cele de mai sus, dar care sunt la fel de importante si merita vazute. Soseaua Transraraul, ce strabate Muntii Rarau, unde un drum cu masina poate fi o adevarata aventura pentru soferi, exista restrictii de viteza si este nevoie de o atentie sporita in mers. Acest traseu rutier este la o altitudine de 1400 metri si o lungime de 26 kilometri. Nu ezitati sa alegeti ca si traseu rutier pentru un weekend, Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai frumoase trasee auto din Romania, datorita peisajelor de neuitat pe care le ofera. Acest traseu auto strabate Cazanele Dunarii, intalnind Muntii Banatului dar si muntii de pe partea cealalta a Serbiei.

Daca calatoriti in capitala va recomandam harta strazi Bucuresti sau daca parasiti acest oras, utilizati cu incredere aplicatia Distante-rutiere.com ce va ofera calculator de traseu rutier. Descoperiti frumusetile tarii, si mai apoi puteti porni si intr-o aventura in intreaga Europa. Poate te gandesti sa petreci un frumos sejur la soare in Grecia, Turcia sau Italia, aplicatia noastra va ofera un traseu rutier de la locul de plecare si pana la destinatia aleasa. Oricate trasee auto ati urma si oricate calatorii ati face, nu uitati de ghidul vostru de drum. Insa daca preferati o calatorie in siguranta cu trenul gasiti detalii despre rute trenuri accesand site-ul mersul-trenurilor.net. Calatorie in siguranta!

Trasee rutiere