Despre noi - Distante-Rutiere.com

La Distante-Rutiere.com, misiunea noastra este de a face calatoriile mai usoare pentru toata lumea.

Suntem o echipa dedicata care muncesc neincetat pentru a ne imbunatati sistemul de calculare a distantelor si a rutelor, pentru a va oferi cele mai precise si fiabile informatii possibile.

Site-ul nostru va ofera distantele precise intre variate destinatii din intreaga Europa, fie ca alegeti sa calatoriti cu masina, trenul sau alt mijloc de transport.

De asemenea, putem calcula timpul pe care il petrececi in trafic, precum si costurile totale de calatorie, inclusiv costul combustibilului si eventualele taxe de drum.

Intelegem ca planificarea rutei poate fi deseori obositoare si timpurie, de aceea ne-am dedicat timpul pentru a crea un instrument usor de utilizat, care poate indeplini toate aceste sarcini pentru dumneavoastra.

Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti destinatia de plecare si sosire a calatoriei dumneavoastra, si sistemul nostru va calcula cea mai rapida si eficienta ruta.

Despre autor: Micu Adi

Micu Adi Marian
Autor Micu Adi

Fiind un entuziast al designului web, optimizarii pentru motoarele de cautare si marketingului digital, am decis sa ma indrept spre antreprenoriat.

Aici, creativitatea si dragostea mea pentru crearea site-urilor web, precum si acceptarea riscurilor inerente in orice afacere, sunt adresate in mod eficient.

Dupa un deceniu in domeniul IT, lucrand pentru diverse corporatii din Bucuresti, am hotarat ca este timpul sa creez proiecte pe cont propriu.

Sunt o persoana multifunctionala, iubind muzica, fitnessul, filmele si calatoriile, toate incorporate in mod armonios cu dezvoltarea profesionala constanta.

Proiectele la care lucrez sunt o extensie directa a personalitatii mele; prin urmare, ma angajez sa integrez cele mai recente tehnologii in fiecare site si aplicatie pe care o dezvolt.

Imi directionez eforturile pentru a ramane la curent cu actualizarile motoarelor de cautare precum Google, DuckDuckGo, Bing, Yahoo, etc.

Serviciile oferite de Distante-Rutiere.com

Serviciile pe care le oferim sunt multe si variate, toate avand drept scop sa va faca calatoria cat mai simpla si mai confortabila.

  1. Calculator distante rutiere: dispune de un instrument precis pentru calcularea distantelor, care ajuta utilizatorii sa afle cat de departe se afla o destinatie de alta, intr-un mod simplu si eficient.
  2. Harta rutiera interactiva: oferim o harta online detaliata, similara cu cea de la Google Maps, care va arata cele mai bune rute intre locatiile selectate si informatii despre punctele cheie de-a lungul traseului.
  3. Estimare timp calatorie: platforma noastra calculeaza in mod automat timpul necesar pentru a efectua intreaga calatorie, ajutandu-va sa va organizati planurile de calatorie mai bine.
  4. Planificator de trasee auto: introduceti doar punctul de plecare si destinatia, iar platforma noastra va va oferi cea mai eficienta ruta pentru calatoria dumneavoastra, economisind timp si resurse.
  5. Calcul consum combustibil: include un instrument care estimeaza costul total al combustibilului in functie de consumul mediu al masinii si distanta totala a calatoriei.
  6. Informatii despre amenzi rutiere: aflati informatii despre amenzi, regulile de circulatie si alte sfaturi care va ajuta sa evitati problemele in timpul calatoriei, mentinandu-va in siguranta si in cadrul legal.
  7. Limita de viteza si restrictii de circulatie: informati-va despre limitele de viteza aplicabile pe diferite tipuri de drumuri, conditii meteo si vehicule pentru a evita amenzile sau suspendarea permisului de conducere.
  8. Actualizari si noutati ale autostrazilor: ramaneti la curent cu ultimele informatii despre autostrazile din Europa, taxele rutiere asociate si progresele in dezvoltarea si intretinerea infrastructurii.
  9. Sectiune despre amenda: aflati cum sa platiti amenzile, cunoasteti termenele de plata si descoperiti care sunt cele mai frecvente greseli care pot duce la amenda.

Suntem mandri de munca noastra si speram ca va va ajuta sa calatoriti in lume intr-un mod mai informat si mai usor. Va multumim ca ne-ati ales!

Echipa Distante-Rutiere.com