Calculator Distanta
home » rute auto

Rute auto

Rute auto ajuta la identificarea si marcarea pe harta Romaniei interactiva a celui mai rapid ๐Ÿš— traseu rutier dintre doua orase sau localitati in functie de conditiile โ˜€๏ธ meteo si ๐Ÿšฆtrafic. Astfel va puteti planifica usor urmatorul concediu indiferent de distanta rutiera de parcus.

Publicat: 24 ianuarie 2019 | Modificat: 13 iunie 2021 | Autor:

Despre rute auto Romania

In viitor vor aparea pe harta rutiera: echipajele de politie, camerele de luat vederi si radarele. Care sunt avantajele acestui calculator rute Romania:

 • optimizarea de rute auto si indicarea acestora pe harta interactiva
 • autosugerarea denumirii punctului sau orasului pe care il cautati
 • afisarea distantei si a timpului optim in care puteti parcurge traseul
 • calcularea pretului calatoriei pentru ruta aleasa
 • informatii din trafic, accidente, drumuri in lucru, blocaje
 • limite de viteza pe traseul rutier
 • adaugarea de destinatii intermediare prin apasarea butonului VIA, si afisarea traseelor pe harti rutiere. Daca doriti sa faceti un ocol de la ruta voastra initiala, adaugand locatia, vi se vor recalcula toate datele rutei auto pana la destinatie.

Intampinam userii cu o serie de informatii utile despre calatoriile pe care acestia doresc sa le faca. Implementarea acestui tool de rute auto, foloseste serviciile un partener puternic, astfel nu poate sa fie decat benefic pentru ambele. Configureaza-ti "ruta mea" accesand aplicatia Distante-rutiere.com. Va propunem de asemenea un calculator de rute, care va indica exact cel mai scurt traseu de urmat, dar si variante alternative. Viteza de incarcare si simplitatea utilizarii aplicatiei de rute auto, face ca aceasta sa fie competitiva.

Revizia masinii

Atunci cand aveti o masina de care doriti sa va folositi cat mai mult timp, revizia este un aspect extrem de important. O revizie facuta la timp va ajuta sa descoperiti anumite probleme ale masinii si sa reparati eventualele defectiuni, inainte ca acestea sa va faca probleme serioase.

In cazul masinilor mai vechi sau a celor cumparate la mana a doua, este bine sa treceti prin service cu masina pentru o revizie chiar mai des decat recomanda producatorul.

Ce include revizia masinii

Puteti alege sa faceti o revizie a masinii la un anumit interval de timp, dar exista si cateva situatii care va transmit ca trebuie sa ajungeti cu masina in service. Daca masina porneste mai greu sau observati defectiuni la sistemul de franare sau de directie, mergeti imediat cu masina in service.

In cazul in care nu intampinati astfel de probleme, o revizie normala include urmatoarele proceduri:

 • Schimbarea filtrului de ulei
 • Schimbarea filtrelor de aer si de habitaclu
 • Verificarea nivelului de lichide
 • Verificarea nivelului uzurii placutelor de frana
Cand se face revizia masinii

De obicei, fiecare producator de masini recomanda in manualul autovehiculului un anumit interval la care sa fie facuta revizia masinii. In cazul masinilor noi, prima revizie se face la 10.000 km. Apoi, este recomandat sa ajungeti cu masina in service pentru o revizie dupa fiecare 10.000 km parcursi sau daca observati ca masina nu mai functioneaza asa cum ar trebui.

Unde se face revizia tehnica a masinii

In cazul masinilor noi, care se afla inca in garantie, majoritatea producatorilor cer ca revizia sa se faca la o reprezentanta a brand-ului de la care este masina. In cazul in care efectuati revizia de 10.000 km, sa spunem, intr-un service oarecare, exista riscul sa pierdeti garantia.

Dupa ce masina iese din garantie, puteti efectua revizia tehnica la orice service auto sau la orice mecanic autorizat. Masina va fi pusa pe rampa si pe tester si se vor verifica toate aspectele importante.

Verificarea sistemului de franare

Producatorii de masini recomanda ca sistemul de franare sa fie verificat dupa fiecare 10.000 km parcursi sau o data pe an. Franele reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand plecati la drum, asa ca verificare lor este extrem de importanta si trebuie facuta minutios.

Placutele de frana trebuie schimbate o data la 40.000 km sau cand ajung la o grosime minima de 2 mm. Discurile de frana se uzeaza si ele si este recomandat sa fie inlocuite cu unele noi dupa 80.000 sau 100.000 km. Ansamblul de franare pe spate si lichidul de frana trebuie verificate dupa 30.000 km si inlocuite daca este cazul.

Calculator rute auto

Acest calculator de rute auto, va ajuta sa gasiti distantele exacte dintre locatia voastra si locul de destinatie unde doriti sa ajungeti. Cu acest planificator de rute auto complet, veti obtine de asemenea timpul aproximativ al intregii calatorii, cea mai buna cale de a calatori pana la destinatie si de cat carburant veti avea nevoie.

rute auto
Introduceti consumul mediu al masinii dvs. pentru a afla consumul total de combustibil.

Cu instrumentul nostru puteti calcula distanta intre orase, localitati, strazi, si veti regasi pe harta interactiva traseul rutier. Tool-ul rute auto, parte a aplicatiei Distante-Rutiere.com, este gratuit si foarte usor de folosit.

Fie ca sunteti acasa in fata calculatorului, sau in masina si doriti sa aflati un traseu rutier, aplicatia este configurata pentru orice tip de device folositi, atat pentru mobil si tableta. Nu uitati sa utilizati un calculator de rute auto atunci cand plecati la drum.

Calatoriile cu masina personala sunt pentru multi dintre noi o placere. Nu suntem restrictionati de numaurl bagajelor, diferit daca am merge cu avionul, ne oprim de cate ori dorim pe traseu si acolo unde dorim sa vedem un peisaj, sa facem o pauza sau sa mancam la umbra unui copac pe marginea drumului. Pentru cei pasionati de calatorii si fotografie este o adevarata binecuvantare.

Va propunem astfel sa porniti la drum impreuna cu aplicatia noastra, si sa aveti sansa de a vizita cate mai multe locuri si orase, fara a te pierde vreodata pe drum. Partener oficial: calculator salariu net.

Sursa: Google Maps